Herinneringen in de polders van de Krimpenerwaard

Al zoveel jaar samen, dat mocht wel eens worden gevierd met een fotoreportage. Of ze dit ooit samen hadden gedaan? “ehm, nou, met onze trouwerij toch?”

Kortom, de hoogste tijd om mooie momenten vast te leggen, te lachen, lieve woorden te delen. Om stil te staan bij momenten in hun leven, om lief te hebben zonder woorden, om herinneringen op te halen en te genieten van elkaar. Althans, dat vonden hun kinderen dit dit cadeau aan hun ouders hebben gegeven.

We besloten die herinneringen op te halen op een plek waar dit lieve stel al komt sinds ze verkering hebben, in de polders van de Krimpenerwaard. En dan speciaal bij de oude molen. “weet je nog hoe we hier reden en speelden?”

Geweldig als die mogelijkheid er is om naar oude plekken terug te gaan waar bijzondere herinneringen liggen. Dat maakt een fotoreportage altijd nog intenser. De oude plek gaat vaak weer leven en de mooie momenten komen weer voorbij.

Na het bijzondere plekje in de ochtendkou (waar er zelfs geschaatst werd op de sloten) zijn we nog naar een andere plek gegaan, dit bij het ouderlijk huis van Lia. Naast de IJssel van Lageweg, Ouderkerk, ligt nu een opgeknapte steiger en monument. Maar ook hier kwamen spontaan de meest grappige herinneringen weer naar boven aan “hun oude plekje”

Maarten en Lia, jullie zijn een bijzonder lief stel, wat fijn dat ik jullie al jaren van dichtbij mee mag maken maar nu dit extra moment voor jullie mocht vastleggen. Bedankt!