Herinneringen met Liefde in Rotterdam

Vanwege hun huwelijksjubileum kregen dit geweldige echtpaar een fotoreportage cadeau.

Al bij onze kennismaking hadden we veel plezier. Want, sprak mr. Oosterwijk eerlijk, op de foto gaan is geen hobby van me hoor, mijn vrouw vindt het wel leuk, dus we gaan het doen, maar ik kan dat nooit zo goed! We spraken met elkaar af wat we gingen doen en waar ze de foto’s wilden gaan maken. Vanwege de winterkou die eraan kwam moest de fotoreportage even worden uitgesteld, maar toen de zon eenmaal ging schijnen konden we dan eindelijk richting het Euromastpark. Alles weer in prachtige frisse lentekleuren. En zelfs met de kleding was daar goed rekening mee gehouden.

Mr. en Mevr. Oosterwijk haalden in het prachtige park bij de Euromast weer geweldige herinneringen op aan hun periode dat zij daar met hun kleine kinderen vroeger liepen, toen hun schip daar nog aan wal lag. Prachtige anekdotes kwamen voorbij!

Toen ik hen wat vragen stelde over hun eerste ontmoeting, de verkeringstijd en die eerste kus konden ze hun lachen niet inhouden. Wat prachtig om die reacties te mogen zien en vastleggen. En ook om te merken dat ze zich steeds meer op hun gemak voelden en echt genoten van hun samenzijn en de wandeling in dit park.

Na prachtige momenten in het park wilden ze ook graag nog foto’s maken bij de Veerhaven. Een plek die hen, als oud schippersechtpaar ook prachtige herinneringen geeft. En weer kwamen de verhalen achter elkaar aan, werd er naar elk schip gekeken dat voorbij kwam, stonden ze stil bij hun zware, maar mooie jaren op het water en beleefden we in de zon, in Rotterdam een moment van liefde, herinneringen en dankbaarheid voor alles wat hen is gegeven.

Wat hebben we met elkaar genoten en wat was het gezellig!

Na de foto’s en het “harde werken” besloten we in het mooie zonnetje nog een bakje koffie met gebak met elkaar te nemen bij De ballentent  en na te praten hoe ze dit nou hadden gevonden. En eerlijk is eerlijk, ze vonden het best leuk!

Om deze mooie momenten te blijven herinneren staat het album dat zij hebben ontvangen, op een mooie plek in de woonkamer, zo kunnen ze steeds een blad omslaan en is het een soort van “levend schilderij” geworden. Dat is pas echt nagenieten!