Regen een gitaar en een heel verliefd setje

Regen en een gitaar …

Dit prachtige, verliefde stelletje, Gerson en Marieke, kwamen speciaal vanuit Arnhem mijn kant op gereden. Het weer voorspelde niet veel goeds, sterker nog, het regende hard en het leek er niet op dat het droog zou gaan worden. Een berichtje over en weer gaf aan dat het ze niets uitmaakte. Regenbuien of niet, we zouden op die dag gewoon de Fotoreportage maken. Bikkels!

En…een fotoreportage in de regen heeft ook wel wat, dus waarom niet?

Maar…toen we bij de afgesproken plek aankwamen regende het niet, het goot!!! Zelfs onder de prachtige, grote bomen in het Kralingsebos regende het hard! Er zat maar 1 ding op; “verplicht” een cappuccino gaan drinken met elkaar om warm te worden en te wachten tot de ergste regen weg zou gaan.

En terwijl we heerlijk zaten te praten met elkaar werd het droog! En kwam de blauwe lucht te voorschijn, onvoorstelbaar! Dus snel naar buiten “gerend” en begonnen met de foto’s. Toen het zonnetje ook nog eens doorkwam konden we ons geluk niet op. Dat was extra genieten, want hoewel die zon nou wel of niet zou schijnen, dit verliefde, leuke stelletje zorgde zelf al voor voldoende zonneschijn en warmte.

Gerson had zijn gitaar meegenomen om iets te zingen en spelen voor “zijn” Marieke. Ik ken Gerson zelf al een aantal jaren, we hebben in het verleden samen mogen zingen en bij ons 12,5 jarig jubileum speelde Gerson op ons feestje. Kortom, geen onbekende voor me…..Maar om te zien (en horen) hoe hij zijn vriendin een liefdevolle serenade bracht was natuurlijk meer dan mooi!

Wanneer je de Kralingseplas weet ken je de prachtige steigers die daar zijn aangelegd in het water. Dus voor het laatste gedeelte hebben we daar nog gave foto’s kunnen maken met op de achtergrond de skyline van Rotterdam en de prachtige lucht, het licht was geweldig voor de foto’s!

Gerson en Marieke, Wat heb ik genoten van jullie!

De liefde voor elkaar en het delen van jullie liefde is prachtig om te zien, veel geluk samen!