Liefde met een traan in de duinen

Liefde met een traan in de duinen

Na iedere Fotoreportage ben ik onder de indruk van de liefde tussen 2 mensen.

Maar dit keer was het meer dan dat; er was liefde, maar ook veel plezier, er was stilte om van elkaar te genieten en er was een werkelijk prachtige omgeving in het duingebied van Katwijk. Dan heb je alle ingrediënten voor een waardevolle Fotoreportage bij elkaar.

Danny en Marina wilden graag hun Fotoreportage in het duingebied van Katwijk. Deze omgeving is bij henzelf bekend en Danny kwam hier vroeger als klein jongetje al om te schaatsen in de waterplassen die dit gebied heeft. Ook wandelen ze hier met hun gezin wel eens, of liepen ze hier vroeger met hun vrienden. Hoewel we even moesten zoeken naar dat ene speciale plekje, genoot vooral ik onderweg al van de omgeving, de prachtige duinpannen en de lucht die zachtjes opentrok.

(Duinen en hun kleuren en vormen zijn zo prachtig en is compleet anders dan ik ken van de weilanden in het gebied waar ik woon, dat ik altijd extra geniet op deze momenten)

Omdat ze eerst even “los” moesten komen begon ik, zoals altijd bij een Fotoreportage, met de simpele vragen, waar gek genoeg altijd al zoveel wordt gelachen. Een simpele vraag als “Als je partner een kleur zou zijn welke zou je dan kiezen” kan al hilarische momenten opleveren, of soms zelfs lange stiltes geven. Hoe dan ook, na een paar vragen was het ijs al duidelijk “gebroken” en zaten Danny en Marina er al helemaal in.

Heerlijk om te zien!

Het is goed om samen de rust te nemen en te hebben voor de vragen, te luisteren naar de antwoorden en om niet steeds gestoord te worden door langslopende mensen of drukke dingen om je heen die je kunnen afleiden.

Na het delen van prachtige momenten en lieve woorden, de rust te nemen en te genieten van elkaars liefde besloten we de duinen nog op te gaan en daar nog wat foto’s te maken. Ook hadden Danny en Marina iets meegenomen voor elkaar, maar die foto’s laat ik voor dit blogverhaal achterwege, omdat ik vind dat er ook momenten zijn die niet voor iedereen zichtbaar (dmv foto) hoeven te zijn. Natuurlijk zitten deze foto’s wel in hun prachtige, persoonlijke album en hoort dit echt bij hun verhaal.

Danny en Marina, ik heb genoten van jullie liefde voor elkaar en de prachtige beelden die jullie mij, maar eigenlijk jezelf, hebben gegeven.

Te weten dat jullie de waarde van deze Fotoreportage weten in te schatten doet mij enorm goed en maakt mij dankbaar voor het werk dat ik mag doen.

Voor de toekomst wens ik jullie veel zegen en liefde met elkaar.

Zoals jullie album eindigt;

“Mijn wereld kan de jouwe zijn,

wij horen bij elkaar.

Als we maar vol vertrouwen zijn,

in God en in elkaar”