Soesterduinen voelt en ziet liefde

Die zandvlaktes blijven zo’n enorme mooie omgeving voor het maken van foto’s. De rust die het uitstraalt, de natuur, de stilte en dan een lief koppel, maakt het plaatje helemaal compleet. Je moet er wel een stukje voor rijden, vanuit de Randstad, maar het is de moeite meer dan waard!

Met Karolien en Cornelis hadden we deze prachtige locatie uitgekozen. En we hadden dubbel geluk, toen het waterige zonnetje doorkwam en het licht werkelijk fantastisch was om te fotograferen. Dit beloofde een geweldige dag te worden om de liefde te vieren én vast te leggen.

Eerst nog wat onwennig en lacherig, maar al snel doken Karolien en Cornelis vol liefde de vragen en antwoorden in met elkaar. Een prachtig moment om te zien wanneer het “onwennige” omschakelt naar het moment van betrokkenheid naar elkaar. Al is dat vaak al na enige minuten, het blijft een mooi gebeuren om te zien.  Samen genoten zij echt even van hun samenzijn, zonder kleine kinderen om hun heen. Ja, vertelden ze, we houden echt heel veel van ze, logisch, maar het is ook zo fijn om af en toe even samen te zijn. En dit maakte het wel heel bijzonder, zo samen te kunnen zijn en liefde te vieren.

Er is gelachen (heel hard gelachen) en er was intieme liefde die voelbaar was op deze plek. Alsof er niemand anders op de aarde was, dan alleen dit prachtige stel.

Lieve Karolien en Cornelis, ik heb werkelijk waar ontzettend genoten van jullie als stel, van de lieve woorden die jullie deelden, van de gesprekken die we met z’n drieën hadden, maar ook van jullie diepe liefde voor elkaar. Vol respect en plezier. Ik hoop dat jullie er met net zoveel enthousiasme op terugkijken als ik nog steeds doe. Bedankt voor dit prachtige inkijkje in jullie liefde voor elkaar…