Vrouwenverwendag Vier het leven

En na maanden voorbereiden, bedrijven benaderen en regelen was dan de 2e verwendag voor vrouwen, van Vier het leven fotografie zover.

Na de eerste verwendag, in 2017 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De vrouwen die de eerste keer aanwezig waren hadden zo’n geweldige dag beleefd dat ik graag ook andere vrouwen een kans wilde geven om zichzelf even te laten verwennen. Tijd voor zichzelf vrij te maken, weer op adem te komen en van daaruit weer verder te kunnen.

22 vrouwen kwamen deze middag om zichzelf te verwennen en 10 ondernemers wilden belangeloos meedoen aan deze dag en deelden hun producten en kwaliteiten. Zo hadden we:

Hellen van Buuren http://www.kleuren-analyse.nl

Rianne v d Sluis https://www.facebook.com/sportmassagetaping/?hc_ref=ARST3TOYGAxMKht5HD5ccJzEsDes-OyJSZ8awTbOmpxU_10OeJP-nlAFwvlKeKM6neA&pnref=story

Marjan Meijles http://www.haarenhobby.nl

Jeanet Strijbos https://www.pedicurejijenik.nl

Lisette Schouten http://corpo-e-mente.nl

Corina Heijnis http://www.dezevendedag.com

Sandra Hoogwerf https://www.facebook.com/BeautybyFrederique90/?ref=br_rs

Dinie van Zwienen http://www.ijsseldijk190.nl/Contact/

Voordat we begonnen, had ik eerst een inleidend verhaal met het uitdelen van een foto. Dit is eigenlijk een “test”. Op de foto staat iemand afgebeeld en we moesten aan de hand van dat beeld bepalen wie deze vrouw, naar onze eerste indruk was. Hoe vaak baseren wij ons “oordeel” niet op grond van die eerste momenten dat we iemand zien. Leuk om te zien dat de vrouwen soms hele andere antwoorden gaven over de vrouw, dan wie ze daadwerkelijk was. Afkomst, leeftijd, haar beroep of karakter, er waren veel verschillende antwoorden. Met dit in ons achterhoofd, opende ik de 2e vrouwen verwendag en de boodschap “stap eens op die ander af, maak een praatje, deel je verhaal. We zijn hier allemaal met één doel, en dat is even een moment voor onszelf. Even los komen van drukte, zorgen en alles wat ons bezighoudt. En die ander is wellicht niet wie jij denkt dat zij is….”

Na het overdragen van de bloemen aan Melina van Mikosbv waar wij deze dag ook geheel kosteloos gebruik van mochten maken, konden we aan de slag.

Pedicure, manicure, haren opsteken, massages, kleurstyling, schoonheidsspecialiste, visagie, handlettering of een portretfoto….er was genoeg te doen. En voor sommigen zelfs tijd te kort om alles te kunnen doen. De koffie, thee en lekkers werd tussendoor verzorgd door Melina en mijn dochter Sarah. En terwijl zij voor deze praktische zaken zorgden, kon ik tussendoor een praatje maken met de vrouwen of een portretfoto maken.

Terwijl dames stonden te wachten werden er prachtige gesprekken gevoerd, werd er gelachen en zag ik bovenal iedereen genieten! Zo geweldig om te zien en horen. En na al dat bezig zijn, kwam de high tea die verzorgd werd door Marjan  http://www.joycakesanddinners.nl om 4 uur perfect op tijd. Sommige magen begonnen al wat te rommelen van de trek. we hebben er dan ook echt van genieten

Het organiseren van een vrouwenverwendag is zoveel meer voor mij dan ik kan uitleggen in een simpel blog. De diepere boodschap die ik mag delen met deze vrouwen, hun stralende gezichten, de blijdschap, hun verhalen, het even “los komen van thuis” zichzelf door make up totaal anders zien, of zich door een behandeling zo compleet anders voelen. Het gevoel te hebben alles weer aan te kunnen.

Een blog zou te kort zijn om precies te verwoorden wat het met me doet…dus die moeite ga ik niet eens nemen.

Het was een prachtige en zeer waardevolle dag en er gaat zeker een vervolg komen (waar ik u stiekem al over aan het nadenken ben)

Lieve dames, medewerkers en vrouwen die aanwezig waren, mijn hartelijk dank voor wie jullie zijn en at jullie me op deze dag hebben gegeven. Ik hoop van jullie te blijven horen. let op jezelf, zorg dat je je “vuur brandend houdt, opdat je anderen ook in vuur mag zetten”. Wees trots op wie je bent, benoem je eigenschappen en denk af en toe ook eventjes aan jezelf, zodat je weer kan “opladen” en weer verder kan, om voor iedereen in jouw omgeving weer klaar te kunnen staan wanneer nodig is. Zowel in werk en gezin.

Maar vergeet nooit, Jij bent Uniek. En ik geloof dat ook jij prachtig gemaakt bent door Mijn Hemelse Vader. Als ik je daar gisteren iets van heb mogen laten ervaren, dan is mijn dag meer dan geslaagd.

Jullie hebben een plekje in mijn hart…