Een bijzondere band tussen moeder en dochter

Ik kende ze al een tijdje; een mooi stel! Samen waren ze al een paar keer op een vrouwen verwendag geweest die ik ieder jaar organiseer. 2 vrolijke vrouwen, een lach op het gezicht, moeder en dochter. Maar toen ik ze pas echt leerde kennen begon het nog mooier te worden.

Ik kreeg de kans om deze 2 vrouwen beter te mogen leren kennen. We trokken een paar dagen met elkaar op, nadat ze beiden ook waren meegegaan op mijn eerste vrouwenverwenmidweek  in oktober 2018. Samen lachten we wat af, samen deden ze de workshops, deelden samen een kamer, dicht bij elkaar, zoals moeders en dochters kunnen zijn.

Ik ken deze bijzondere band, ook ik ben moeder en dochter…

Echter, soms merk je dat er ook meer zit achter een grote lach en “sterke” houding. En beide dames gaven me het vertrouwen om inderdaad ook hun verhaal met mij te delen. Achter de grote lach zat soms ook wel eens wat pijn en onbegrip. Door het leven, door werk, familie…door allerlei situaties. En om die reden maakten we deze fotoreportage. Om samen te vieren dat het leven mooi is. Om elkaar te laten zien dat liefde wint en om deze herinnering van foto’s, liefde en mooie worden aan elkaar te geven voor nu en voor later. Een fotoreportage om de bijzondere moeder dochter band te verstevigen en vast te leggen. Voor de rest van de mannen in hun huis, maar zeker ook voor elkaar. En zo ontstond deze bijzonder mooie reportage. Niet alleen met foto’s, maar ook hun mooie woorden die zij met elkaar konden delen (en die ik hier natuurlijk vanwege de privacy niet deel.) Maar bijzonder, dat was het..

Moeder en dochter, kijk hoe bijzonder het kan zijn….