Samen zijn in het Wantijpark, Dordrecht

Al lange tijd volgde ze mijn facebookpagina en iedereen keer dacht ze, ik moet die foto’s eens laten maken van ons samen. Maar steeds kwam er iets tussen, was er een “excuus” of kwam het er simpelweg niet van…

Maar toen er niet langer een excuus meer was werd de afspraak dan eindelijk ingepland en nam zij haar man mee als verrassing. Hun samenzijn is al een dagelijks feestje en samen besloten ze er een avond van te maken die vol liefde centraal zou staan. Eerst een bijzondere fotoshoot om de liefde te vieren en nu er toch oppas was, dan maar meteen samen uit eten.

Het Wantijpark in Dordrecht was de prachtige locatie voor een zachte vrijdagavond. Met het zonnetje door de bomen en de lucht vol verliefde vlinders.

Het werd een shoot vol lieve woorden een heerlijk samenzijn, van liefde, mooie dromen en herinneringen. Van elkaar vasthouden door dik en dun en van het vieren van de liefde. En de reactie van haar man achteraf ? “Wauw, wat was dit gaaf. Echt totaal iets anders dan foto’s maken. Wanneer denk je dat de foto’s klaar zijn? ik ben zó ontzettend benieuwd, ik kan niet wachten”

En dat bleek ook wel, want bijna iedere dag kreeg ik een berichtje met de vraag hoelang het nog zou duren voor de foto’s. Maar ik vond het geweldig! Als zelfs een man zo enthousiast is over het vieren van de liefde, dan weet ik het zeker…dit was een topavond! En zeg zelf….dat was het toch ook?