vrouwenverwendag 2019

Na weer een tijd van voorbereidingen, een locatie zoeken en vrouwelijke ondernemers benaderen, was het zover: de 3e vrouwenverwenmiddag georganiseerd door Vier het Leven fotografie. 20 vrouwen werden in de watten gelegd, verzorgd, omringt met liefde en aandacht.

Na de 2 andere geweldige dagen, kon het natuurlijk niet zo zijn dat er geen 3e dag zou komen. Het was even spannend, omdat ik weer een nieuwe ruimte moest zoeken die we konden gebruiken voor zoveel vrouwen (en waar ook de mogelijkheid is om alles te kunnen doen) maar toen dat eenmaal rond was, vond ik al snel vrouwelijke, enthousiaste ondernemers die (weer) bereid waren om een middag lang hun diensten kosteloos aan te bieden. Een heerlijke massage, of informatie van de kleurstyliste over jouw kleding en kleurkeuze, gezichtsbehandeling, visagie, een hair artist, een prachtige portretfoto. Een heerlijk taartentafel, een hapje en een drankje

Mijn hartelijke dank gaat uit naar:

Hellen van Buren: http://www.kleuren-analyse.nl/n/37/Welkom.html 

Marjan Meijles https://haarenhobby.nl

Sandra Hoogwerf https://www.sandrasnoeij.nl

Dinie van Zwienen https://www.facebook.com/pg/salondermadiene/about/?ref=page_internal

Pauline Mijnders en Marijke Willemstein https://www.ha-ra.nl

Corinda Jacobs http://ncnails.nl

Petrina Haak https://echt-leven.nl/wie-ben-ik-voor-jou/

Florence van der Lugt https://www.florencevanderlugt.com

Lizette Christianen https://lekkersvanlies.nl

En Melanie de Waard die nog geen website heeft, maar al wel heerlijk kan masseren

Een middag lang was er gezelligheid, tijd voor (goede) gesprekken, voor verwennerij. Voor plezier en tijd voor jezelf. Soms lijkt het zo makkelijk “even voor jezelf zorgen” maar in de praktijk, door allerlei druktes, zaken en taken blijkt het toch nog erg lastig om even tijd voor jezelf vrij te maken.

De boodschap van deze middag: Zorg voor jezelf, jij bent het waard!

De opbrengst van € 400,- van deze verwendag is voor Inloophuis de IJssel in Capelle en Krimpen aan den IJssel, die een open huis bieden voor mensen die te maken hebben met kanker. Een plek voor ontmoeting, activiteiten en informatie waar iedereen terecht kan die hier mee te maken heeft.

Iedereen die op 1 of andere manier betrokken was bij deze dag “BEDANKT”. Door jullie hulp, aanwezigheid, liefde, support, lieve woorden en bijzondere gesprekken, mooie ontmoetingen en lekkere taarten is deze dag er weer eentje met een gouden randje! Mijn hart maakt een sprongetje…