Samenzijn en gewoon genieten

12,5 jaar getrouwd en dus alle reden voor een feestje! En dat hun jubileum een feestje was, daar is geen woord aan gelogen. Want ze hadden al een prachtig feest met familie en vrienden gehad. Maar nu was het tijd voor hun eigen cadeau, een fotoshoot vol liefde en aandacht voor elkaar. Even samen zijn en genieten van een bijzondere samenzijn…

Als man die veel op en rond het water is had Bennie het allemaal goed bedacht. Hij koos de locatie uit bij het water, tegenover Sliedrecht. Crayestein in Dordrecht. Zo kwam het dat we op een vroege, nog koude zaterdagochtend de brug tussen Sliedrecht en de locatie over liepen. De koude nevel nog over het water, maar de warmte voelbaar door de liefde tussen 2 mooie mensen.

Tijdens het wandelen kwamen we mooie rustige plekken tegen waar dit lieve stel even letterlijk en figuurlijk stil (en rustig) kon staan bij hun jubileum. Hun hectische gezinsleven, het vaak afwezig zijn door het varen van Bennie zorgde ervoor dat er voor hun samen soms gewoon even tijd te kort was.

Hoe heerlijk om dan te zien dat stellen altijd zo genieten van deze kostbare momenten samen. Natuurlijk omdat ze samen een fotoshoot hebben, maar meer nog doordat sommige vragen hen weer even stil laat staan bij wat liefde voor elkaar betekent. Hoe heerlijk het is om elkaar even diep in de ogen te kijken, elkaar te zeggen wat de ander voor je betekent en je veilig te voelen in elkaars aanwezigheid, gewoon omdat je daar even de tijd voor neemt. Liefde….het is een kostbaar goedje dat je moet blijven koesteren. En deze 2 bijzondere mensen kunnen dat maar al te goed. Liefde bij de waterkant, kijk zelf maar…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *