Een koude winterdag maar 2 warme harten

We zouden het bijna vergeten, die prachtige winterdagen vol sneeuw. Maar hoewel de sneeuw voorbij is, blijft de liefde van deze 2 mooie mensen bestaan. Warm gehouden door elkaars liefde in de koude sneeuw, volgt hier hun prachtige fotoserie..

Alsof het nooit zou komen, was daar onverwachts toch nog een winter met sneeuw. En hoe? Van dat prachtige “knerpsneeuw” , landschappen vol wit, de wereld gehuld in een witte deken. Zo mooi. En dat vroeg om warmte. En liefde! En die was er volop in deze koude shoot, in de omgeving van Krimpen aan den IJssel

Kelly en Pascal stonden op een dinsdagmiddag, in de verse sneeuw voor mijn lens. 2 mooie mensen die elkaar nog maar een paar jaar geleden hebben gevonden. Maar waar ware liefde vanaf spatte. Hun liefdevolle samenzijn verwarmde hun koude handen en koude neus, maar ook werd zichtbaar warm van wat ik mocht fotograferen en horen.

Het leven is niet altijd mooi, zo puur als de witte sneeuw die de natuur bedekt, maar vaak genoeg maakt de liefde en het verhaal van “samen zoeken en op weg gaan” veel koude harten wel weer warm. En dat is precies wat en bij dit stel is gebeurd en dat is wat je ziet…..een koude dag, met 2 warme harten. Verliefd, op weg naar hun toekomst!