25 jaar huwelijksgeluk in Krimpen

Toen ik de aanvraag van Annemarie in mijn mailbox kreeg, om hun 25 jarig huwelijksjubileum vast te mogen leggen, wist ik niet wie ik in levende lijve voor me zou zien. Maar toen we elkaar eenmaal zagen wist ik het meteen…

Al van jongs af aan kom ik, door mijn liefde voor fotografie in de fotozaak in Krimpen aan den IJssel. Helaas heeft deze prachtig winkel moeten stoppen, maar de persoon die mij altijd heeft geholpen en waar ik talloze, toen nog oude, fotorolletjes kwam brengen, stond nu ineens voor me. Bijzonder dat ze juist mij haar fotoreportage wilde laten doen.

25 jaar huwelijk wilde Annemarie en Peter graag nog eens vast laten leggen met een fotoshoot. Ze hadden nu eenmaal hun mooie kleding aan en alle reden voor een feestje! Dus togen we, met bruidsboeket en corsage naar de prachtige omgeving rondom de Heemtuin. Precies voor hun deur.

Heerlijk om te zien dat ook Peter er heel veel zin in had. Met een stralende lach op zijn gezicht en zijn mooie bruid aan zijn zijde trokken we het hele park door van plekje naar plekje. En wat hadden ze een plezier samen! Bij sommige momenten schoten de tranen in de ogen. Heerlijk om te zien dat dit mooie echtpaar zo samen volledig ontspannen waren en genoten van hun samenzijn, de liefde en hun gezin.

Want na hun momenten samen werden er ook nog prachtige gezinsfoto’s gemaakt waarin ook veel werd gelachen en iedereen genoot van hun eerste kleinkind (en neefje)

Dit stralende, mooie echtpaar ging daarna hun jubileum nog met elkaar vieren op een prachtige locatie, om te genieten van geluk, het leven en alle mooie herinneringen aan 25 jaar huwelijksgeluk.

Alle reden voor een feestje!