Rennen door de polders

Ze was al eerder bij me geweest toen haar 1e kleindochter er was. Samen renden we toen door de polders in de “achtertuin” van oma. Nu ook de 2 kleindochter groot genoeg was om te rennen, springen en beestjes te ontdekken in de polder, werd deze fotoshoot ingepland. Een fotoshoot vol plezier en beestjes in de polder

Krijnie past op haar kleinkinderen en fotografeert zelf heel veel om mooie momenten van de meiden vast te leggen. Maar, zei ze “ik sta er zelf niet zo vaak op, ik maak de foto’s eigenlijk altijd. Dus namen we de tijd voor die momenten die zij normaal gesproken samen doet met de kleindochters en mocht ik die momenten vastleggen, als herinneringen aan deze bijzondere tijd.

Bij het water voerden we de eenden en keken we naar de paarden. Plukten bloemetjes zagen vlinders in de bloementuin, ontdekten beestjes die eng waren, renden door de polder, kroelden in het gras en genoten van de wind in de haren tijdens het schommelen.

Met elkaar hebben we er een heerlijke middag van gemaakt en liggen de herinneringen vast in een prachtig uniek, rose album. Om liefde te blijven herinneren en deze waardevolle momenten vol plezier steeds weer te beleven als het album op schoot ligt…