Notice: WP_Block_Type_Registry::register werd verkeerd aangeroepen. Bloktype namen moeten een namespace voorvoegsel bevatten. Bijvoorbeeld my-plugin/my-custom-block Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.0.0.) in /home/vierhe1q/public_html/wp-includes/functions.php on line 5315

Deprecated: sanitize_url is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan esc_url_raw(). in /home/vierhe1q/public_html/wp-includes/functions.php on line 4863
Samenzijn en liefde delen – Vier Het Leven Fotografie
Deprecated: sanitize_url is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan esc_url_raw(). in /home/vierhe1q/public_html/wp-includes/functions.php on line 4863

Samenzijn en liefde delen

Wanneer het leven je soms moeilijkheden geeft, buiten je eigen mogelijkheden om, dan kan het lastig zijn om met elkaar vooruit te blijven kijken, de liefde te voelen en elkaar te steunen door alles heen. Maar dit mooie echtpaar heeft er voor gekozen om samen het pad van de liefde te bewandelen.

Dat was dan ook een prachtige reden om een fotoshoot te doen waarin liefde centraal staat. Om samen stil te staan bij het leven en alle mooie dingen daarvan, ondanks het verdriet.

We spraken af in Hitland, in Nieuwerkerk aan den IJssel en het licht was magisch mooi. Zacht licht en warm, met een klein briesje. Een heerlijke plek om in alle rust te genieten van elkaar, van mooie antwoorden en van een warm hart vol liefde.

Het mooiste moment van deze loveshoots is eigenlijk vaak op het einde, wanneer mensen totaal in elkaar op gaan, ze alleen nog oog voor elkaar hebben, hun harten die al verbonden zijn zich ook daadwerkelijk aan elkaar vasrtmaken. Wanneer men elkaar in de ogen kijkt,stil is…de ogen sluit en alleen nog maar kan voelen “ik hoor bij jou”

“Zoals een bloem de zon nodig heeft om een bloem te worden, zo heeft een mens de liefde nodig om een mens te zijn”