Vrouwendag “Wonderlijk Gemaakt”

In januari 2020 besloot ik om echt te gaan doen wat al zolang op mijn hart lag en waar ik al enige tijd mee bezig was. Het verschil was nu alleen dat ik het hardop had uitgesproken voor mijzelf en naar andere toe. Ik wil mijn fotografie en de gesprekken eromheen die ik heb, meer gaan richten op vrouwen. En vanuit Gods Woord, zoals hij in Psalm 139 tegen ons zegt “jij bent wonderbaarlijk gemaakt”

Dat is nogal wat, Wonderbaarlijk gemaakt. Omgeven, van voor, achter, om ons heen, onze wegen bij Hem bekend alle stappen die we zetten. Maar meer nog ons geliefd weten, omdat Hij ons geschapen heeft.

Vanuit dat verlangen is ook dit voorjaar weer een vrouwendag geweest. Anders dan de andere vrouwendagen was dit met een klein gezelschap en een fantastische workshop over de “krachtige vrouw” gegeven door Hannah van Atelier Hemel en aarden. Op de vrouwen verwenmidweek hadden we ook al samen mogen werken aan een prachtige, krachtige workshop en we hadden het beiden op ons hart om hier meer mee te doen.

Dankbaar voor deze samenwerking en de boodschap dat God ons niet vraagt om allerlei dingen te moeten doen om gezien en geliefd te zijn. We hoeven ons niet te meten aan de latten van anderen, aan het kunnen wat anderen doen. We mogen gaan zien dat, wat we ook doen en wie ook zijn al Krachtig zijn, puur om het feit dat we Wonderlijk (en liefdevol) gemaakt zijn.

Met 6 vrouwen beleefden we in https://www.graanmaalderij.nl een prachtige, intensieve en gezellige dag. De heerlijke lunch van https://www.hoogerbrugcuisine.nl deed daar zeker aan meeewerken.

Maar het belangrijkste deze dag waren de gesprekken met elkaar, erkenning en herkenning van elkaars verhaal, de workshop waar we mee aan de slag mochten om ook zichtaar te laten zijn wie we mogen zijn als vrouw. Het plezier, de tranen, de omhelzingen, de fotoshoot om ook hierin zichtbaar te laten zien “jij bent waardevol, mooi en geliefd”

Heb jij interesse in een (kleinschalige) vrouwendag of voorjaar 2021 in een verwenmidweek? Laat het me weten, dan stuur ik je alle informatie toe.

lieve woorden:

Echt een aanrader, alles piekfijn geregeld

Het meest waardevolle van deze dag het besef dat ik een Kind van God mag zijn

De kracht lag voor mij in deze dag door het samenzijn met andere (onbekende) lieve vrouwen, bij wie we ons verhaal konden delen. En het besef dat ik trots mag zijn op wie ik ben

Zeker een aanbeveling waardig!