LIEVE WOORDEN

Wat zeggen eerdere klanten

Beleving ervaring…. geweldig mooie fotoos die  geloof hoop en liefde uitstraalde de verbondenheid tussen een moeder en een dochter werd voor altijd samengebundeld in een fotoalbum. Een mooie herinnering voor later. ‘Vierhetlevenfotografie’ de naam zegt het al ‘VIER HET LEVEN’ met geloof, hoop en liefde.


DEBBY WEMAIJ / LOVESHOOT

Ongedwongen, relaxte sfeer, geen gemaakte foto’s, ruimte voor eigen ideeën maar Sandra denkt ook met je mee, een originele en unieke manier van fotograferen, heeft veel geduld met de kinderen, Sandra heeft echt plezier in haar werk en dat straalt ze uit! Wij hebben een prachtig fotoalbum en kijken met veel plezier terug op die mooie ochtend!!!

FAM. ROMIJN / FOTOSHOOT

Door de manier waarop Sandra foto’s maakt komen er geen gemaakte foto’s op het papier.
Op de foto’s zie dan ook het plezier en enthousiasme, van zowel Sandra als het te fotograferen koppel ( persoon) terug.

HENRI KLEINENDORST / REPORTAGE

Onlangs heeft Sandra een professionele fotoreportage van mij gemaakt. Ik ben super blij met de foto’s! Sandra heeft de gave om je gelijk het gevoel te geven dat je er mag zijn.

Bij het zien van de foto’s was ik trots op mezelf. Bedankt lieve Sandra!

SUSAN BLOEMERS / PORTRETSHOOT

Van mijn vrienden heb ik een fotoshoot van Sandra gekregen. Bedankt Sandra voor deze leuke ochtend. Een mooie ervaring. Ik kan het iedereen aan raden om zo’n fotoshoot te beleven en cadeau te geven. Door jou ontspannen manier van werken, je enthousiaste en passie voelde ik me op mijn gemak. Ik merk dat je mensen wil laten zien en voelen dat ze speciaal en mooi zijn zoals ze zijn. Het is geen standaard shoot of plaatjes schieten maar echt een beleving.

ESTHER / REPORTAGE

Begin februari hebben wij met ons gezin een fotoshoot laten maken.
De shoot werd bij ons thuis gedaan daar mijn man vanwege zijn ziekte niet meer naar buiten kon.
Gelijk bij binnenkomst hadden we een klik met Sandra.
Door haar manier van werken, het vragen stellen tijdens het fotograferen, zijn er tussen vader en kinderen emotionele gesprekken ontstaan.
Helaas is mijn man een week later overleden, maar deze dag was voor ons erg waardevol.

MARGRETH / REPORTAGE
Error validating access token: The user has not authorized application 380204239234502.