OVER MIJ 

Sandra Keereweer

MIJN MISSIE

Het leven vieren, beseffen dat we Wonderlijk gemaakt en geliefd zijn

In de drukte van alledag vergeten we soms om adem te halen, lief te hebben, lief te zijn voor onszelf, te genieten van wat we hebben. En dat raakt me; want ik geloof in Liefde en aandacht. Zonder Liefde is er geen leven.

Voor vrouwen geldt vaak dat zij hun lat van leven zo hoog leggen en meten aan anderen dat ze vaak zichzelf verliezen. De gedachte dat je moet kunnen wat een ander kan maakt je soms lam en moe. Ik wil je laten zien en ervaren dat jij goed genoeg bent zoals je bent.

En daarom wil ik graag investeren in jullie, in jou.  Jullie en jij bent belangrijk genoeg om tijd voor vrij te maken. Om stil te staan bij wat je hebt en wie je bent.
Laten we wat meer tijd vrijmaken voor ons hart en waartoe we geroepen zijn. Vandaar uit komt Liefde en Leven.

Vier het leven fotografie is gevestigd in Krimpen aan den IJssel, midden in de polders van de Krimpenerwaard en vlakbij Rotterdam.

Ik fotografeer vrijwillig voor Stichting Kanjerwens.

Ook organiseer ik vrouwendagen vanuit mijn hartsverlangen om vrouwen te laten ervaren, weten en zien dat zij geliefd, waardevol en uniek zijn. KIJK HIER

https://vierhetlevenfotografie.nl/vrouwendag-psalm-139-wonderlijk-gemaakt/?fbclid=IwAR1k5kJOZxMvI2Dy-VOJhCZX8ESItu8UX_DU4Hv2YeBgsx67v7ETWxgMz9M
Ook organiseer ik vrouwendagen, binnenkort is er weer een. KIJK HIER

Error validating access token: The user has not authorized application 380204239234502.