OVER MIJ 

Sandra Keereweer

MIJN MISSIE

Het leven vieren, beseffen dat we geliefd zijn, omdat dit in de Bijbel staat. Dankbaar zijn voor wie we zijn en wat we hebben. 
In ons dagelijks leven vergeten we soms om adem te halen, lief te hebben, lief te zijn voor onszelf, te genieten van wat we hebben. Veel te vaak “lopen we over” of raken uitgeput. En dat raakt me; want ik geloof in Bijbelse Liefde. Vanuit die Liefde kan rust, verbinding en (gezonde) relaties voortkomen.
Als we gaan ervaren dat God van ons houdt om wie we zijn en niet om wat we doen, dan is er alle reden om dankbaar te zijn voor wie we zijn en wat we in handen hebben.
Daarom wil ik graag investeren in liefde, relatie en verbinding.  Jij bent geliefd, mooi, bijzonder genoeg om op de foto te gaan. 
Laten we wat meer tijd vrijmaken voor onszelf en voor elkaar. Ons leven is de Liefde waard. Graag neem ik je tijdens een fotoshoot mee op deze ontdekking.
Vier het leven fotografie is gevestigd in Krimpen aan den IJssel, midden in de polders van de Krimpenerwaard en vlakbij Rotterdam.
Error validating access token: The user has not authorized application 380204239234502.