Op deze vrouwendag is er een fotoshoot moment en een workshop

Een vrouw met kracht:

Hoe ziet zij er uit?
Hoe denkt zij?
Wie is zij?
Waaraan herken je haar?
Tijdens deze fantastische workshop ga je hier over nadenken, maar vooral verbeeldend mee aan de slag.

Jouw kracht zit niet in de power-vrouw verhalen of in jouw glorieuze daden of handelingen. Gods Kracht, Zijn Liefde zit al in jou, geliefde vrouw. 

Door het maken van een krachtige vrouw van klei, ga je ontdekken hoe God jou gemaakt heeft, waar Hij jou voor bedoeld heeft. Hij heeft jou bekleed met Zijn eer.

Je bent gezien vanaf het allereerste begin.
Aan het eind van de workshop heb jij jouw eigen krachtige vrouw gemaakt, als symbool voor jezelf.

En iedereen kan dit, want stap voor stap word je meegenomen in het proces van een krachtige vrouw maken. Hannah en Sarah begeleiden je hierin op deze dag.

We nemen je mee op reis, naar de ontdekking van Gods liefde voor jou. En dat je vanuit het besef van Zijn liefde voor jou mag ontdekken “ik ben een krachtige vrouw, geliefd en geschapen tot eer van Hem”

BEKIJK AANBIEDING

Stel jezelf soms even centraal. Het is niet egoistisch, het is soms even nodig

Op deze dag zijn we in klein gezelschap op een prachtige locatie in Zuid Holland waar we in een workshop van 3 uur en een fotoshootmoment aan de slag gaan met wie jij bent en mag zijn volgens Gods Woord. (we volgen de RIVM regels)

Dit is een dag voor jou, om te investeren in wie jij bent en mag zijn. Omdat ik je toewens dat je (weer) gaat ontdekken wat je waard bent, dat je mag weten geliefd, gekend en waardevol te zijn, vanaf jouw allereerste begin.

Ik bied je een dag aan waarbij je aan niemand hoeft te denken, alleen aan jouzelf. Wij verzorgen jou deze dag door te luisteren, te lachen, wellicht een traan te laten, door samen te bidden als je dit wenst en om samen bezig te zijn met jouw Krachtige zijn. Want als jij gaat ontdekken wat jouw waarde is voor God dan kun je rechtop gaan staan, als een Krachtige vrouw.

En deze Krachtige vrouw willen we graag in beeld brengen. Dus hoort daar een fotoshoot moment bij. Jij mag gezien worden.

Wees trots op wie je bent, jij bent mooi, geliefd, uniek en waardevol geschapen

 

Mag ik jou binnenkort ontmoeten?
Neem contact met me op via deze aanvraagformulier // of via app 06 40849419
Ik wil graag in jou investeren, investeer jij ook graag in jezelf?