WERKWIJZE

Echt aandacht voor elkaar 

MIJN WERKWIJZE

Bij een fotoreportage van Vier het leven fotografie zijn unieke momenten van samenzijn een beleving die gevangen wordt in een foto. Je zult de liefde voelen, opgaan in het moment en de warmte terugzien op iedere foto. Ik doe dit door te fotograferen aan de hand van lieve, leuke en grappige vragen.

Het kan zijn dat je het lastig vindt om voor foto’s een goede houding aan te nemen of leuk te lachen. Bij Vier Het Leven Fotografie, hoef je niet te poseren. 

Met mijn speciale werkwijze, creëer ik een ontspannen sfeer waardoor ik juist die momenten kan vastleggen die heel echt en spontaan zijn.

Ik haal met jullie speciale momenten uit jullie leven op, praat met jullie over dromen en verlangens en daardoor ontstaat een bijzondere en ontspannen sfeer. In die momenten ‘vang’ ik de liefde met mijn camera. De foto wordt zoveel meer dan enkel een foto. Het is een beleving, vastgelegd op een foto die voor altijd blijft bestaan. 

SPELREGELS

  • Geen mobiele telefoon aan tijdens jullie fotoreportage (even de volle aandacht voor elkaar!)
  • Wat jullie met elkaar of met mij delen, vertel je in vertrouwen, dus niets daarvan komt online
  • Heb lief, geniet, laat de gedachte dat jij geliefd en uniek bent het middenpunt zijn van de shoot

DOWNLOAD MIJN BROCHURE |BIJZONDER & ONTSPANNEN

Tijdens mijn shoots creëer ik bijzondere momenten door de vragen die ik stel. Ik haal speciale momenten uit jullie leven op en praat met jou over je dromen en verlangens. Tijdens deze momenten van ontspannen zijn en wegdromen, vang ik momenten met mijn camera. De foto zal precies weergeven wat je wilt zien. Ontspannen beelden, intense momenten van geborgenheid, dromen, vrijheid en verlangens. Precies zoals je het wilt

Wil je alvast een voorproefje van de vragen die ik stel? En ben je benieuwd naar wat voor kleding je het beste aan kunt trekken voor een fotoshoot? Download nu gratis de brochure.

DOWNLOAD MIJN GRATIS BROCHURE

 

[/text_box]

[/ux_banner]

BENIEUWD NAAR DE PRIJZEN?

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot en benieuwd hoeveel dit kost en wat voor pakketten ik aan bied? Klik op onderstaande button.

BEKIJK DE PRIJZENLIJST
Error validating access token: The user has not authorized application 380204239234502.